March 29, 2011

Hujan oh hujan!

Oh, hujan! Maaf, bukan kumpulan Hujan yang ade Noh Salleh tu ok! Ini hujan la.. Atau dalam english Rain. Nah amek. Lately cuaca sangat panas tahap kipas-susah-mati. Memanglah tak senang I dibuatnya. 

Tapi mak-mak mesti suka sebab kain cepat kering kalau jemur time macam nih. Masyaallah!

Not only that, emosi pun cepat panas disebabkan panas kat luar. Faham tak? The reason y I wrote this crap entry coz I dun konw. Hohoho! Amek, Wardah dah mereng semenjak panas nih. Tadi macam nak hujan tapi..... huh! Jadi I harap hujan cepat turun. Bye!

p/s : server hari lepu sikit so, gambar tak boleh upload!
p/s/s : I tak suka hujan sebab kalau hujan lebat rumah I BANJIR!

No comments:

Post a Comment