March 26, 2011

Ber 'la la la!'

Ber 'la la la!' Apakah maksud? I pon tak tau. Since title nih came out on mind straight away I tulis.

Seperti yang digembar-gemburkan semalam kot, I pon pergi la 'la la la' dengan kakak I itu. Sekarang I tau 'la la la' tu stand for what. Jalan-jalan! 10 markah! Senang citer, disebabkan I'm so devastated with my result, kakak I ajak pergi lepak-lepak kat mana-mana tempat yang best.

Mula-mula I macam malas je nak pegi (nak merajuk konon la) tapi disebabkan I macam kambing mengembek nak berak bosan, so I ikut je la. The first pit stop kiteorang (dah macam F1 daa..) is Pavillion. Huh, berjembik-jembik orang. Kalau sekali kena bom, sia-sia je! I tak kisah apa orang nak kata, 'Oh, asal pegi Pavi semua orang nak show off kat blog la, fb la!' Oh, lagi sekali ye. Ade aku kisah! Tak kan? Sudahlah.

Kami membawa rombongan cik Kiah sebanyak dua biji kereta. Kereta biji eh? Cadangnya nak pegi la dok menyempat tangkap-tangkap gambar tapi macam tak best je kamera dah exhausted. Aisehman! Disebabkan lapar punya pasal, kiteorang sempat makan je kat sana lepas tu balik. Gila tak dibuat orang, pergi Pavi nak makan je, orang pergi shopping!

Malas giler nak tulis panjang-panjang! ( huh, I semua benda malas nak buat!) Let's these pictures speak the truth.

Muka-muka kekenyangan. Hahaha!


 Ok la, the last picture is my fav. Haha. Balik ke Serdang jam giler kot! I dengan my sis siap kareoke lagu Dato' Siti Nurhaliza lagi dalam kereta. Orang yang drive sebelah usha slek je. Lol!

Lepas tu pegi pulak Midnight Bazzar dekat depan The Mines tuh. Boleh tahan besar jugak tapi bosan kot sebab almost all booth jual benda yang sama. Bos besar dah calling-calling banyak kali, makanya I and my sis pon kena blah. (sebenarnya tak tahan nak kencing. Bongok!)

I pon nak blah jugak sebab bos besar suruh turun duduk bawah. xoxo!

p/s : kenapa gambar macam @#$%^ je? Sebab guna handphone I. Haha!

No comments:

Post a Comment