January 22, 2011

Semput - semput

Ari ni dah 2nd day I pergi jogging. 1st pergi dengan my mom tapi ari nih cuaca macam nak hujan (tapi hujan kot) so die tak pegi la. Then, I went with my sis. I jog dekat Bukit Ekspo, UPM. Dah nama pon bukit confirm la pancit sikit.



I memang dah lama tak jog, sesekali ber’jog’ ok sikit la rasa badan nih. Masa tengah kat track, my sis boleh pulak sempat die cuci mata. Ceh! Melawak la tengah tengah jalan. Seriously crazy! Bantai la tergelak sepanjang track, orang semua pandang semacam je. Time jog,kakak I nih lagi Nampak la mamat so called hensem nih. Masa nak habis 1st round kakak I dengan mulut masin die cakap, “ weh, jangan jangan orang laki tuh dah banyak round pusing. Pastu die tengok kite baru 1st round pon tak habis habis lagi.” Nah. Lepas die habis je cakap, memang betul mamat tuh muncul depan kitaorang. *ting!!


time nih,die dah nak balik. kakak i sempat cakap, "Laa, wawa! die nak balik dah. Nanti nak datang lagi tengaok die. Sebelum tuh nak dandan cantik cantik dulu la." (kakak,wawa dah mention yo!)
 
semput - semput!

dah jog pon masih ada feel nak tangkap gambar

tapi lepas tuh, I jadi.....
oh my, nampak zits tompok tompok!

Lepas nih, I kene keep jog lagi. walaupun malas macam itik,kene jugak pegi. So dalam otw balik rumah I dengar lagu ni. Best! Best! Best!

GOT TO GO
by
NAJWA MAHIADDIN

2 comments:

  1. chewah .. hahah .. kak noniy .. gatal meyh .. huhu .. wah ! lepas ni kuruslah kak wawa .. yeah ! cayalah ..

    ReplyDelete