January 29, 2011

Exhausted day!

Hari ni memang la hari yang memenatkan sebab hari nih I kene pergi kursus kereta for 5 hours. 5 HOURS! Korang semua boleh tahan tak? Memang la agak mengantuk tapi nak dapat lesen kereta punye pasal, kene la tahan.


 Talk tuh buat dekat Bangi Lama. So I bangun awal seawal 8 pagi coz nak pergi sana. AWAL giler kan? Berair-air mata I time tuh. Almost, throughout orang tuh bagi talk I menguap je macam harimau. Memang la ade break kejap. Hello, but I’m still sleepy.

 Penceramah die not bad la. Ade sorang tuh bagi ceramah sambil nyanyi-nyanyi pulak. Annoying sikit for me. Damn, pelik! I jumpa new friends. She’s Indian. Nama? Lupa pulak nak tanya (lol). Quite nice la… she from  SMKSI. Not that far from my former school so kira ok la.

 Anyhow, I nak congrats to my friend, Myza kerana dah lulus lesen P. nanti ko datang Serdang amik aku kat umah ok. To Nashu, it’s ok babe! Next time cuba lagi.

 Ok bye y’all!

No comments:

Post a Comment