December 23, 2010

Saya di Alam Fantasi


Last night was very exciting. my sis took me and all my cousin to watched 'Siti di Alam Fantasi the theater. kiteorang sampai kat IB around 5.15 pm. Awal giler!! coz' my sis thought jalan nak pegi KL confirm akan jam teruk. lepas amek tiket, kiteorang pon lepak lepak kat tepi IB sampai la pukul 6.30 pm.


tadaa... sempat lagi berposing!


mereka suka bergambar just like me!! ahahaha.... ni lagi...

memang habis habisan melaram la.. coz' orang tak ramai lagi mase tuh
dalam toilet pon ade jugak... (lol)


eventhough, we all duduk upper circle (sit yang paling atas dan murah) dapat jugak la merase tengok theater. tunggu depat pintu masuk hall tuh pon awal jugak. kiteorang je ade kat atas tuh. cuak jugak!!
anyhow, it was a great show. merasa jugak tengik theater. korang??
merasa jugak tangkap gambar Liyana Jasmay... dalam poster!
My cousin Hanif sampai tak tido malam because of this....

 hahaha... jangan jealous! my other cousin tak sempat amek gambar diorang coz' i dah lari blah dulu. sorry guys! funny moment, when my cousin, Haiqal cakap kat Fizo Omar (as ketua lipas and handsome prince yang kene sumpah jadi sesumpah) : bang, kakak saya kirim salam kat abang!
like veryone was laughing that time. lepas tuh Johan Raya Lawak sampuk (as Pokok Sebatang Kara) : salam je ke dik? Kuih kuih tak de ke?
Lagi besar la kiteorang gelak... my sis dapat merasa kirim salam Fizo Omar kegemarannya itu saja. tu la... suro pegi skali tak mau. kan dah rugi :)

Liyana Jasmay memang sweet giler orangnya and me too. hahahaha!


jangan jealous lagi! Tata for now. xoxo

creadit to : Side.Of.Her

No comments:

Post a Comment