December 16, 2010

Movie marathon






Fuuh, finally! Dapat tengok wayang macam ala ala pengarah filem Micheal Bay. wahahahha! End of the year banyak citer best yang keluar kat cinema sampai hilang arang nak tengok yang mane dulu. But at the end I mnaaged to watch that movie. The Chronicles of Narnia : The Voyage of the Down Trader. Nahh, ambik ko! panjang giler tajuk die. Seiously memang berbaloi la tengok cerite nih walaupon tiket RM 12. Bak kate Nashu is cool : sayang la narnia tak de Peter and Susan. But somehow, lagi better diorang tak de. hahaha! jangan marah!
Next movie is RAPUNZEL : TANGLED TALE. Yang nih sumpah menang la best teramat sangat. Seriously say, suara Mandy Moore dalam citer tuh menang best giler! No wonder cerita nih box office no.2 kat U.S lepas HP7.
Well, lepas nih I think I want to watch horror movie pulak la. Bak kata Aishah, my bff : filem Malaysia tak seram sangat. Kalo nak tengok Thailand punye. Baru ade adventure! Btw, itu dia punye pasal. Kalo dah name pon genre die horror mesti la ade "H" itu ya!
p/s : novel Impiana Finale tak best sangat la.. Macam membazir je beli. Hahaha!


No comments:

Post a Comment