December 17, 2010

Gila COKLAT!!


Adakah anda penggemar coklat? Jika ya, anda merupakan satu pesen dengan saya. Hahaha! Some people love milk choc and other are not. but to me, ade beza ke semua tu? Memang l kaler die lain but it still choc ok!
It's about last week, my sista just balik dari 'pulau helang' a.k.a Langkawi. She bought me tons of chocs. Nak lebih giler lagi, balik beg die penuh dgn chocs. kat dalam fridge tuh ade 1 part just for letak chocs. Mampus kali nih berat aku naik balik. Sumpah! Dalam fridge tu still belonggok chos yang berbagai perisa. Nak di add kan lagi chos tuh masih elok tersusun rapi kurang di makan oleh sesiapa.

To me kalo dah suke nak buat macam mane? Ade aku kesah orang kata aku gemok. ahaha! Jadi tak rugi makan chos pon coz' memang berbaloi kot. Tata for now!

No comments:

Post a Comment