December 20, 2010

gil gila dengan kasut??

Entry kali nih semuanya pasal kasut. fuhh, tangan no gatal je nak beli kasut baru. sebenarnya i love to buy shoes tapi pakainya haram. 1 saje yang menjadi pilihan hati. waahh! tengah tengah surf internet TERCARI pulak design kaut jenama yang glamour itu. ahahaha!



kasut kasut di atas it's from Marc Jacobs. yang kaler pink tuh seriously weird. tang mana la nak berdiri kal pakai kasut tuh. tapi suke coz' die kaler pink!
yang second tuh plak nampak very classy sangat. buley pakai at any event. even kalo buleh kat skolah pakai high heels, i'm absolutely agreed! tapi time PJ ,jangan bunuh kaki anda pakai high hees sambil main bola. memang kene taram habis habisan.hahaha!



yang ni pulak from my old time time fav. designer JIMMY CHOO. mesti some of my friends especially the guys anti giler bile budak pompuan pakai stelleto. time graduation pon ramey my classmate melaram pakai high heels. budak laki punye la anti. ade yang siap cakap : kalo gf aku pakai kasut macam nih, aku patahkan tumit die. OMG, that's so mean!!
 
tapi tuh sume jadi angan angan je. huaaahhh ( sedih ). last last dapat pakai kasut VINCCI and NOSE pon jadi la. macam nih 
 
 
dan yang ini juga dari NOSE
 
  
 tata for now. ok bye!

No comments:

Post a Comment