December 26, 2010

1 day with them...

Today will be the cutest da of my life. hahaha! sounds annoying :P
early in the morning my mom dah bising suruh bangun awal untuk pergi picnic dekat tempat yang i rase paling sesak macam California Beaches which is Teluk Kemang. sampai sana around pukul 1.30 to 2.00 0'clock la. did i tired?? nah, not really. i spent time sleeping in the car sebelum sampai sana. My aunts pon join picnic ni jugak. but diorang dah sampai lama kat sana since Friday lagi only my family wasn't there coz' Ma'am besar tidak mau dong!
 
sempat jugak la i ber'snap-snap' picture. itu je la yang i suke buat selain tido dan shopping. hahahha, just kidding!
 

orang yang duduk sebelah i dah ushar slack je kat i. aiyoyo, tada penah tengok orang take a picture ka? aisehman!

Anyway, my mom made a wonderful mee goreng, maggi goreng and roti telur untuk isikan perut i yang melalak sebab tak breakfast dari pagi.
 
 
p/s : it may look like sampah but it's not! tu makanan la. messy sikit coz' takut masuk pasir dalam makanan tuh.
 
bila cuaca pon dah tak panas, my sis, my aunt and my cousin pegi la ride banana boat. i tak pegi coz' rase malas sangat nak bangun.
time nak mandi punye cerita, my mom lupe bawak my short pulak. memang seriously tak selesa mandi pakai long pants. rase macam kaki kene balut. then terpakse la pegi beli shorts for RM10. happy!
 
 
  pantai yang sentiasa penuh dengan orang
 
 
my sis yang mengenang nasibnya. hahaha, kidding!
Lastly, mesti la gambar i! ni tengah boring tunggu my mom and other family turun coz' kiteorang semua nak balik rumah awal. dunno why b'coz of my mom.
 
 
my eyes just turn white. dont know why?? can you tell me...
xoxo

No comments:

Post a Comment