June 06, 2009

SEK.MEN.SAINS BAGAN DATOH,PERAK

Pada first of mid year exam.....ak terima surat dari posmen yg hari-hari lalu dpn rmh ak tuh....die kasi kla surat,ak pon tgk la surat dtgnye dari kementerian.....siap tulis lagi kemasukan palajar ke asrama penuh.....and then ak bukak la.... dgn ini sukacitanya dimaklumkan bahawa pelajar yg bernama NURUL WARDAH BINTI JABIR diterima utk masuk ke asrama penuh(yg tu ak reka je la but it's sound like that)ak pon ape lagi menjerit mcm org giler ar.....name skolah tuh SEK.MEN.SAINS BAGAN DATOH,PERAK.skolah tu baru lagi,x familiar langsung.....mak ak pon excited about it...die suro ak fikir dlu,nk g ke x nak~mula2 mmg la x nak g coz ak have a lot of fun kat sini but at the end i want to go.....tetibe plak mak ak ckp x payah pegi.......perrrghhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!memang frust menonggeng la ak!!!!!!!!sampai MENANGIS la....kakak ak support 100% ak....die ckp pegi,it 4 ur future...ak x phm la kenape ade org zmn skarang nih yg x ske anak diorang skolah kat best school...it like s*** u know!!!!!!seriously i dont know what's wrong with that....maybe they all camburu at me...all my friend even my mom friend said like that.memang la.....tp nak wat cam ne.....terpakse la ak dok kt smkss tuh lagi setahun........mengadap la muka bdk2 yg ak menyampah tuh....but hopefully ak dpt resut yg gmpk waktu spm 2010 nanti n dpt buat medic,jd DOCTOR.....hahahahahha!!!amin... :)

2 comments:

  1. haha...kate nak jd architect...asal nak amik medic lak??..huhu

    ReplyDelete
  2. bdk-bdk ape??????

    what the heck!!!!!!

    dudes heree won't be like nerd"s there!!!!!

    am i rite????

    ReplyDelete