June 17, 2012

Anxious vs. Worried

It's been a while since my final result came out. And it's sucksss actually! haha (sad voice) Kidding only meh! Anyway,i really glad that i passed. bukan la flying colour tapi just nice la. Korang ingat senang ke?

Now i've been waiting for the UPU result to come out. Lambat bebeno! Before i've finished my study last time,i've told my mom that i really do want to further my degree in cs. Tapi since i ada mintak jugak course yang nampak macam cool tu (sebenarnya tak),rasa menyesal pulak. My mom macam lebih suka i amek course tu. Memang la,nanti anak dia yang ke mampsss belajar,mak dia yang poyozzz lebih kan??
(biasa la tu)

I do really made up my mind memang nak amek cs. Tolong la faham sikit ok! So my sincerely advice utntuk korang yang nak further study tu,kalau nak apply course make sure yang korang minat (bukan parents korang yang minat). Trust me! and most importantly bersesuaian dengan previous result korang. Jangan la berangan nak buat medic kalau result ciput sahaja,ya adik adik!

Seems i blacked out right now.xo!

No comments:

Post a Comment