March 08, 2012

Wordless Wednesday : 5 weeks more...

Omaigaddd! Urghh, 5 weeks left before I end my study in PMC and most scariest part is PSPM. tak kan nak tulis nih je semata-mata?? ok fine,i'll try to crack my head since besok ada chemistry quiz and i haven't revise anything yet. Bagus betul kau Wardah!

Muka macam nak kena lempang laju-laju!

Memang elok la sangat kan?? Btw,my classmate awesome nak buat jamuan untuk our last sem kat kolej. Giler tak awesome! i excited sesangat sampai poket pon nak berabuk! ahaks,lol! so maybe i nak cadang kat diorang nak buat jamuan yang gempak lagi grand dengan adanya theme 'KORANG PUNYA PASAL LA NAK PAKAI APA! ADA AKU KISAH!' lol.

Takkan la nak pakai macam nih??  


 shirt : DOLLY
skirt : roomate awesome punya!

Tempat pon exclusive la sangat dekat Wakaf sebelah tasik yang student PMC sangat sayang. simple right. tak payah nak worry about others jugak.

tiba tiba!

 Hari tu,blok ada buat dinner. So, since my roomates pergi I pon terhegeh-hegeh jugak la. Sampai tak sempat nak plan pakai baju apa. Semua last minute. Sarung je baju yang selalu bawak pergi outing (pecah rahsia).


Ok,i'm lack of idea! Lactic acid pon dah banyak produce sampai badan sudah sakit-sakit! Seriously malam nih i malas nak tido. xo!




 
JUMPA CHOI SIWON SEKALI KAT SITU !!!
(dalam mimpi!)
p/s : sila percaya... 

No comments:

Post a Comment