September 18, 2011

Out of focus...

Masyallah,lately i'm late of focus on study! Mana boleh jadi macam nih, PSPM dah nak dekat. seriously i'm scared to death. somethimes nak menagis pon ada jugak but i'm still try to jugak. then kalo kat kepala nih dah too many things come out, ubat paling mujarab is tidurrr.... yea!!! (lempang)

i try try try jugak baca buku bio tuh then i terus tertido. terbaik la. nak study maths pulak lepas nih. Ya Allah, the nightmare has come back! i takut giler i jadi macam dulu. tulis entry nih pon nak naik meleleh air mata i (nasib roomates tak nampak).

ok la, lagi panjang i tulis,it wasting my tears lagi. i'll study hard after this. i'll try. pray for me guys.amin!

with love & tears,
nwardah

2 comments:

  1. same goes to me wahai makcikk..
    punyalah byk topik ketinggalan smpai nak bwat soalan past year xtaw nak start drpda mna.
    its juz too much to cover in 4 weeks time..
    hwaaaaaaaaaa... T_T

    ReplyDelete
  2. tu la pasal...
    *dalam nada nanges!

    ReplyDelete