April 06, 2011

Kami hantu durian!

Lama jugak tak blogging! Hahaha, sort of miss loh! So straight foward, I and the family memang 'hantu durian'.
Jadi kiteorang merantau pergi negeri orang lain untuk makan durian yng best nak m*** tuh. Kalau nak cari durian kat sini, harga dia macam @#$%^*. Faham-faham je la kan! 2 biji RM10. Tapi kecik and dalam dia tah elok ke tak.

Ini plan my mom la. Memang pelik jugak bila my mom said "nanti kita pergi P****, rumah pak cik, makan durian, bla bla bla....". Happy kot! My sis sampai mimpi-mimpi nak makan durian punya pasal. So let's the pics tell the truth.

I terpaksa senyum buat-buat sebab durian tak kopek lagi. Teehee!

Lepas tu dah nampak depan mata yang bulat, kitaorang serbu macam lembu masuk kandang!

Terbeliak mata I tengok. Hahaha! Apa lagi uncle I pon serbu amek parang nak tetak kopek durian.
Muka happy je tu yang tak tahan!

Dah kopek, kiteorang makan sampai tak ingat unia. Lagi-lagi budak gemuk yang buat 'peace' tuh. Ceh!
Oh, mana perginya budak kecik laki pakai baju hijau yang kat gambar atas tadi? Dia tak suka durian jadi semasa kitaorang semua tengah sibuk makan, dia dilantik khas oleh my sis untuk menjadi cameraman kami. Terima kasih!

Oh, itu je kot! Gambar tak banyak sebb sibuk makan durian. Cuaca pada hari tu 45 degree ok! Lepas !st trip makan, semua dah macam kambing gurun panas tak nak mandi! Gila panas kot.

Bawak balik semua lelfover durian yang ada dan kereta WUF my sis bau durian untuk 1 minggu.
Lepas nih kalau korang sibuk makan derian, I tak yah nak semak samun sibuk lagi! 

Ok, bye!

2 comments: