March 16, 2011

Simple but Sick!

So basically, My sister had day off. Really? or she just worked at home. Something like that! Huh, I went out for lunch with her. It's not a super fantastic lunch I've ever had. We're not ate something super expensive or delicious. McDonald je kot!

To begin the story, we decided to not took Cola-cola. So, nak minum air lain rasa macam tak best je. We ordered coke delight. DELIGHT?? Dush, u make me puke. Hahaha.... Teh real coke taste so hard on me. Huh, what I'm takin' about?

Ramai betul budak sekolah dekat McD. Ape kejadahnya budak sekolah pegi McD. Balik dari kelas tambahan kot. So, dengan lunch yang ada, we ate it. Dush again, what on earth, this coke taste like SOAP? Like soap, seriously. Man, cut down my appetite.
Dah la ramai, air pulak rasa sabun.

But somehow, I met diffent kind of people (duduk kat rumah lama sangat). Oh, yang demam macam nak %$^&* pon nak lunch kat luar jugak. Duduk dalam air-con, lepas tu spread disease. That what my sis said. Lastly mulut dia masin sangat, my sis pon kena fver jugak. Off lagi hari ni.


Perlu ke nak show off gitar mahal and main dekat McD? Laa, adik oii! Orang datang restoran ni nak makan tengah hari, bukan nak dengar ko melalak macam kambing mengembek!
And that what I saw kids nowadays did. Total last year. Lepas tu, tak boleh tahan, boleh pulak dok pandang-pandang. Dei, leceh la macam nih! Sedar la diri anda sebelum disedarkan. Korang SPM tahun ni kot. Tak payah nak show-off sampai macam tu sekali. Orang tengok sekali je dah tau what's your future next.

Fyi, I much talked crap in this entry. xoxo! 

No comments:

Post a Comment