February 06, 2011

Mimpi

Korang kalau tidur mesti pernah mimpi,kan? Dari malam tadi I dok fikirkan nak tulis entry nih. Macam-macam mimpi yang kite pernah alami. Tapi paling famous, antaranya mimpi nih :



1. Mimpi kena kejar dengan orang yang tak dikenali


2. Mimpi lawan dengan syaitan / hantu


Yang last nih lagi best ;


3. MIMPI KENCING DALAM SELUAR!!


Kalau tak pernah mimpi yang no. 1 & 2 tuh, at least yang no. 3 mesti pernah punye.


Malam tadi sebelum tidur, kakak I tiba-tiba cerita pasal mimpi. Dia selalu mimpi yang no. 2 tuh. Dia cakap, dia selalu mimpi lawan dengan syaitan. Mostly, sebab nak selamatkan I . Pelik! Dia tanya kat I, kenapa I selalu ada dalam mimpi die? Dei, manalah I tau!


Kalau yang no.3 pulak lagi pelik! Mimpi nih,mesti akan kene apabila sebelum tidur dia tak pergi kencing dulu. Confirm la..! Tengah-tengah syiok mimpi, boleh pulak nak ada orang kencing. Pastu mesti tersedar, nak betul-betul kencing. Haha!


Entry nih bunyi macam merepek je tapi itulah reality yo! Maybe korang ade mimpi-mimpi yang best lagi. Kahwin dengan prince charming maybe? Wait, adeke prince charming lagi kat dunia nih?


Hahaha. You decide.


Xoxo.

2 comments: