April 14, 2009

KEM MOTIVASI PENGAWAS SMKSS


pada 11-12 april yg lepas,aku pegi kem pengawas kat port dickson!!!!! memeang best giler laaaaarrr....firstly, serious cakap aku memang malas nak pegi coz rase x sedap hati about this kem thing!tapi apabila cikgu dah suruh exco dgn biro pergi so,terpaksalah aku pergi.....sampai je kat sane,fasilitator tu bagi taklimat...pastu,kiteorg msk dom.then,trus g dewan wat aktiviti yg paling klakar ak pernah buat seumor idop aku...pukul 5 ptg-9.30 mlm,kiteorg ade explorace.macam2 la kiteorg buat,makan bawang mentah la,kene mintak maklumat kat org luar la...giler siot!x pernah seumor idop aku ckp dgn org yg aku x kenal!!!pastu,dah la kene jln 10km drpd kem tuh!!!penat yg teramat.kuar kem tu jer dah 2km,mampos aku!!!!tp my taem really supportive!!!baek sangat2 diorang even devandran yg kecoh giler tuh!!!finally,kiteorg menang gak,dpt no 3...rase syukur giler.berbaloilah semua yg kite org buat tp unfortunately kiteorg x dpt g checkpoint akhir coz x ckp mase...last checkpoint buat kat KUBUR.bunyi menyeramkan tp memang seran pon!!!kat situ ramai la yg nampak bende *****.sampaikan my junior,shaking nak demam.kesian giler kat die....lagi satu,yg x bestnye ak lupe nk bawak KAMERA kesayangan ak tuh!!!!d***,s***!!!!!!!pastu kiteorg dpt tau MANCHESTER UNITED menang coz ade facilitator ni online kat sane.cayalah!!!!waktu nak balik dalam bas,cam biase la ak duduk sorang.pastu abg yeo ddk sbelah kau then tetiba lak devandran duduk sebelah aku....kecoh giler!!!!!


but anyway it was fun coz diorang sangat sporting dgn kiterorg semua...memang bestlah!!!!!!


p/s : FOR PREFECT,WHATEVER IT IS YOU GUY'S THE BEST!!!!X MEMILIH KAWAN EVEN KORANG NI BANSE LAEN AND MOST IMPORTANT THING KERJASAMA..

1 comment:

  1. itu l;ah ko macam dah jadik kurus !!!!!!!
    percayalah saya!!!!!

    ReplyDelete